Dovada suprema a intelectului securistului Duda! A solicitat de nenumarate ori schimbarea numelui

Conform site-ului prisacariu.ro, securistul Radu Duda a facut trei cereri de schimbare a numelui de-a lungul timpului. In prima dintre ele, sotul custodelui Coroanei, Margareta, a solicitat sa se numeasca astfel:

Duda Radu, cu domiciliul in Bucuresti, calea Serban Voda (…), sectorul 4, nascut la data de 7 iunie 1960 in Iasi, judetul Iasi, fiul lui Rene-Corneliu si Gabriela-Eugenia Duda, solicita schimbarea numelui sau de familie din Duda in acela de: de Hohenzollern-Veringen Duda, spre a se numi de Hohenzollern-Veringen Duda Radu.”

Toate bune si frumoase, doar ca, in 2008, sotul principesei a mai solicitat o modificare: “Hohenzollern-Veringen-Duda Radu, cu domiciliul in Bucuresti, Palatul Elisabeta, sos. Kiseleff nr. 28, sectorul 1, nascut la data de 7 iunie 1960 in Iasi, judetul Iasi, fiul lui Rene-Corneliu si Gabriela-Eugenia Duda, solicita schimbarea numelui sau de familie din „Hohenzollern-Veringen-Duda“ in acela de „al Romaniei-Duda“, spre a se numi: al Romaniei-Duda Radu.”

Si, asa cum nu va place nici dumneavoastra cum suna, probabil nu i-a placut nici lui. Poti face o mare gafa, izbucnind in ras, daca un om ti se prezinta cu acest nume.

Si-atunci acel nume suparator, Duda, a disparut, la cerere, in 2011, in urma cu opt ani, cand a fost scrisa urmatoarea solicitare: “Al Romaniei-Duda Radu, cu domiciliul in Bucuresti, sos. Dimitrievici Pavel Kiseleff nr. 28, Palatul Elisabeta, sectorul 1, nascut la data de 7 iunie 1960 in Iasi, judetul Iasi, fiul lui Rene-Corneliu si Gabriela-Eugenia Duda, solicita schimbarea numelui sau de familie din Al Romaniei-Duda in acela de Al Romaniei, spre a se numi Al Romaniei Radu”. In sfarsit, nici urma de vreo duda.

Dumnezeu sa-l odihneasca in tihna pe Regele nostru, tare trist a fost destinul lui, inconjurat de securisti.

Sursa: https://cultural.bzi.ro/dovada-suprema-a-intelectului-securistului-duda-a-solicitat-de-nenumarate-ori-schimbarea-numelui-63767

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *