Dragnea SPULBERAT în partid! A rămas fără sprijinul fondatorului PSD, Ion Iliescu

O nouă situație neașteptată s-a produs în PSD! Președintele partidului, Liviu Dragnea, a fost criticat chiar de fondatorul partidului. Ion Iliescu se delimitează de actuala conducere a PSD în chestiunea conflictului cu Serviciul de Pază și Protecție.

Pe blogul personal, fostul președinte al României a publicat un text în care critică deciziile luate de partid în ce privește colaborarea cu SPP.

Textul lui Iliescu
“Am remarcat în aceste zile o polemică în spațiul public, al cărei obiect îl reprezintă activitatea Serviciului de Protecție și Pază. Regret că această polemică privește o instituție de ale cărei servicii am beneficiat încă de la înființarea ei, și care s-a comportat ireproșabil în toți acești ani, îndeplinindu-și sarcinile fixate prin lege cu profesionalism și abnegație, indiferent de contextul politic sau social. De altfel, activitatea Serviciului a fost apreciată și de partenerii noștri, fie că este vorba de oaspeți ai statului român, fie că este vorba de responsabili politici și ai ONU din străinătate, care au beneficiat de protecția SPP.

Sursa: https://reperis.ro/dragnea-spulberat-ramas-sprijinul/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *