Dragoș și-a băgat țigară electronică la încărcat la o baterie pe care o ținea în buzunar. După câteva secunde, a simțit ceva năucitor. A început să urle de durere

Un băcăuan a ajuns la spital cu arsuri grave după ce i-a explodat în buzunar bateria de la țigara electronică.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 5 mai.

“Sâmbătă mi-au luat foc și într-un final au explodat, baterille care le foloseam la țigară mea electronică”, a anunțat Dragoș Grama pe Facebook, citat de Deșteptarea.

“Scriu aceste rânduri ca o atenționare către cei ce au și folosesc acest tip de baterii în diverse locuri cu mențiunea FIȚI CU BĂGARE DE SEAMĂ în tot ceea ce faceți și pe unde le puneți. Eu le-am pus în buzunarul de la pantalonii de treining (material sintetic bineînțeles) și în maxim o secundă electricitatea statică a materialului a făcut ca bateriile să facă scurt și de aici a început dezastrul.

Mulțumesc tuturor ce s-au gândit și se vor gândi la mine în această lungă perioada de reparare și refacere”, a mai spus băcăuanul, care se află internat la secția “chirurgie plastică” a Spitalului Județean de Urgență.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/dragos-si-a-bagat-tigara-electronica-la-incarcat-la-o-baterie-pe-care-o-tinea-in-buzunar-dupa-468341.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.