Drama din familia lui Forin Salam. Băiatul manelistului a moştenit boala care a ucis-o pe mama lui, Fănica

Necazurile parcă se ţin lanţ de manelistul Florin Salam! A fost devastat atunci când Fănica, fosta lui soţie, a murit la 27 de ani şi, acum, din nefericire, fiul său, Danny, a moştenit boala…

Necazurile parcă se ţin lanţ de manelistul Florin Salam! A fost devastat atunci când Fănica, fosta lui soţie, a murit la 27 de ani şi, acum, din nefericire, fiul său, Danny, a moştenit boala care i-a răpus mama. Băiatul este predispus pe viaţă afecţiunilor hepatice cronice.

Florin Salam a căutat soluţii pentru a-l vindeca definitiv pe Danny, iar recent s-a bucurat nespus de mult când a aflat că fiul lui e sănătos. Danny a moştenit o afecţiune hepatică severă de la mama lui, dar a ţinut un regim alimentar strict şi a luat un tratament scump.

Analizele au confirmat că în organismul lui Danny exista virusul hepatitei, aşa că în timpul tratamentului, acesta nu avea voie să facă efort. Chiar dacă la investigaţii se poate vedea o ameliorare, recent medicii i-au anuntat pe membrii familiei că trebuie să aibă mare grijă de copil.

Sursa: https://dulcinebunii.fanatik.ro/florin-salam-ce-drama-baiatul-a-mostenit-boala-mamei-17865204

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.