După ce a născut gemeni, o femeie din SUA a aflat că va avea tripleți: ”Data viitoare fac 4”

Unu, doi, trei şi, cine ştie, poate patru. Acesta pare să fie tiparul pentru o mămică din Statele Unite. După ce a adus pe lume un băiat, femeia a rămas însărcinată cu gemeni, apoi a adus pe lume tripleţi.

Teri şi Mario aşteaptă cu mare nerăbdare să îşi ia tripleţii acasă. Vestea că vor avea nu unul, ci trei copii, l-a lăsat pe tată în stare de şoc.

Mai ales că, în urmă cu doar câţiva ani, soţia i-a dăruit gemeni.

Teri Nobles, mamă de tripleţi: “Am fost la doctor şi ne-a spus că vede doi saci amniotici. Ne-am uitat unul la altul, rămaşi fără cuvinte.”

Din nefericire, unul dintre gemeni a murit la naştere.

Femeia mai are un copil dintr-o căsnicie anterioară. Îşi făcea temele la matematică atunci când mama i-a dat vestea că va mai avea alţi trei frăţiori:

“Nu ştiam dacă vorbeşte serios sau râde de mine.”

Medicul care a avut-o în grijă pe mamă spune că nu a mai întâlnit succesiunea de un copil, gemeni şi tripleţi la vreo altă pacientă. Rar e şi faptul că doi dintre tripleţi sunt identici.

Vibhaben Thaker, medic: “Simplul fapt să ai tripleţi cu un set de gemeni identici vorbim de un caz la 100.000 sau unul la 250.000. Ţinând cont de particularităţile cazului ei, e greu să stabilim o cifră. Nu am mai găsit pe nimeni ca ea.

Dacă se păstrează modelul, pentru cuplul din Chicago urmează cvadrupleţi.

Teri Nobles“Dacă vom decide să mai facem un copil, sigur o să rămân însărcinată cu patru, la norocul meu. Ar fi o binecuvântare, să nu mă înţelegeţi greşit, dar cred că ne oprim la trei.”

Sursa: https://stirileprotv.ro/stiri/international/dupa-ce-a-nascut-gemeni-o-femeie-din-sua-a-aflat-ca-va-avea-tripleti-data-viitoare-fac-4.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.