După ce Mexicul a fost lovit de un cutremur de 7 grade pe scara Richter, o altă zonă de pe glob a fost în alertă! A avut cel mai puternic seism din ultimii trei ani

Persoanele aflate în Anglia au experimentat unul dintre cele mai puternice seisme pe care le-au avut în ultimii trei ani. Seismul de aproape cinci grade pe scara Richter i-a speriat pe oameni.

Anglia a fost lovită astăzi de un seism mai puţin obişnuit. Şi nu seismul în sine este neobişnuit, ci zona în care s-a produs. O dată la 3-5 ani, un seism loveşte Marea Britanie, moment în care toţi oamenii se panichează. Seismul a avut o magnitudine de 4.4 grade pe scara Richter şi s-a produs la o adâncime de 7.4 kilometri. Epicentrul a fost la 20 de kilometri de Swansea, conform express.co.uk.

Evident, oamenii s-au speriat la simţirea cutremurului: „Am simţit cum se mişcă locuinţa. Cu siguranţă este prima oară când experimentez acest lucru”. Seismul s-a produs foarte aproape de Cardiff, iar, din fericire, nu au existat pagube însemnate. Autorităţile au fost foarte speriate, deoarece există anumite clădiri care ar fi putut să se prăbuşească din cauza trepidaţiilor.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/dupa-ce-mexicul-a-fost-lovit-de-un-cutremur-de-7-grade-pe-scara-richter-o-alta-zona-de-pe-glob-a-fost-in-alerta-a-avut-cel-mai-puternic-cutremur-din-ultimii-trei-ani-157663.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *