După două zile de activitate seismică sporită, în România, Maria Ghiorghiu avertizează: „Cutremur! Va fi cutremur!”

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu vine cu un nou avertisment care îngheață sângele în vene.

Maria Ghiorghiu a scris că va urma un cutremur, unul posibil devastator. Acest lucru vine pe fondul ultimelor două zile, care au prezentat activitate seismică sporită. Atât luni cât și marți, au existat trei cutremure de aproape 3 grade pe scara Richter, în zona Vrancea.

„Iată cum evenimentele triste continuă.

Parcă nu erau îndeajuns alunecările grave de teren, inundațiile extreme, acum ni se mai grăiește și despre un posibil CUTREMUR de pămant.

Deci, în timp ce scriam aici la articolul anterior, deși eram cu ochii pe monitor, văd în stânga mea un ecran TV, iar pe burtiera a aparut scris:

„Va fi Cutremur!

Iar ceea ce-a apărut scris, am auzit și grăit de un glas:

Va fi Cutremur!”

Prieteni dragi, eu știu că la auzul acestui cuvânt, intrăm în panica fără să vrem.

Dar nu trebuie! DUMNEZEU și MĂICUȚA DOMNULUI și-au facut CASĂ în ROMÂNIA DUHULUI SFANT, și-o vor ocroti; o vor apăra de tot răul și de toți dușmanii,” a scris Maria Ghiorghiu.

Zilele trecute, o previziune împărtășită de Maria Ghiorghiu a devenit realitate, sub forma teribilului incendiu care a cuprins un mall din Rusia.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/dupa-doua-zile-de-activitate-seismica-sporita-in-romania-maria-ghiorghiu-avertizeaza-cutremur-va-fi-cutremur-161241.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.