După moartea Ionelei Prodan, o altă veste tristă zguduie familia: Din păcate, Anamaria Prodan…

Anamaria Prodan trece din nou prin clipe grele după moartea mamei sale. Fiica cea mică a impresarei, care joacă baschet de performanță, a suferit o operație la mână în Statele Unite, iar Anamaria nu a putut fi alături de ea. Vedeta pregătește în această perioadă parastasul de 40 de zile pentru Ionela Prodan.

„Fata cea mică, Sarah, s-a operat la mână în America și Anamaria nu îi poate fi alături în această perioadă de recuperare. Este foarte dureros pentru impresară! Sincer, este disperată că nu și-a văzut copilul după intervenția chirurgicală. Abia așteaptă să termine cu tradițiile, să plece în Las Vegas, să fie cu ea!”, au declarat apropiații impresarei pentru wowbiz.ro.

„Ana și-a privit mama întotdeauna ca pe o icoană! A iubit-o ca pe ochii din cap și a îngrijit-o până în ultima clipă. Acum, după ce cântăreața de muzică populară s-a stins, parcă s-a rupt ceva și în sufletul fiicei sale. Îi este foarte greu să își revină, chiar dacă își ocupă timpurile cu filmările la emisiunea matrimonială pe care o prezintă sau cu transferurile de fotbaliști pe bandă rulantă”, au mai declarat sursele citate.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/anamaria-prodan-fiica-operatie-sua-223049.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.