Durere fără margini după moartea celor patru studente din Cluj! Familiile şi apropiaţii au transmis mesaje sfâşietoare

Patru tinere  din Cluj au murit, joi seara, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de tren pe o trecere de cale ferată. Familia şi prietenii sunt în stare de şoc după moartea fulgerătoare a tinerelor, iar în mediul online au apărut zeci de mesaje de condoleanţe.

Cele patru tinere care au murit în mod tragic în accidentul de maşină din Jibou sunt Mădălina P., Ștefana S., Claudia B. și Maria Ș. și aveau vârste cuprinse între 20 și 21 de ani. Vestea că cele patru au murit a fost ca un şoc pentru toată lumea care le cunoşte şi le iubea.

„Accident de circulatie la intersectia caii ferate cu centura ocolitoare a orasului Jibou. Un autoturism a fost lovit de tren. Patru persoane au decedat si o persoana este ranita grav. Trei echipaje de politie sunt la fata locului pentru cercetari. Persoanele decedate sunt din jud. Maramures, cu varste cuprinse intre 20 si 21 de ani.„, au declarat cei de la Inspectoratul de Poliţie Sălaj, după tragedie.

Zeci de mesaje şi de reacţii au apărut, în mediul online, la scurt timp de la moartea celor patru tinere din  Cluj.

 „Nu pot să cred! Dumnezeu să te ierte suflet blând. Mădălina Parja! Ai fost o fată minunată o să rămâi mereu în sufletele noastre!😢😢😢 „ a fost un mesaj transmis de un apropiat îndurerat.

 „Doamne Isuse, nu cred că există ceva mai dureros în lumea asta, decât să te sune cineva şi să îţi spună că copilul tău a murit, când ştii că ai făcut uneori chiar şi imposibilul că să îi oferi o viaţă bună şi l-ai crescut cu preţul vieţii tale şi brusc e că şi cum 21 de ani ţi-au dispărut din viaţă. Nu poate explică nimeni ce e acum în sufletul acelor părinţi. Dumnezeu să le aibă în paza lui, pentru noi restul care le cunoaştem vor rămane doar amintire.  Odihnească-se în pace suflete blânde, iar părinţilor Dumnezeu să le dea tărie şi putere, de asta mai au nevoie acum că nu mai au aceşti îngeraşii.” a fost o altă reacţie a unei cunoştinţe de a celor patru fete care au murit fulgerător.

„Bucuria și exuberanta evenimentului de astăzi pentru extraordinarele noastre studente s-a încheiat tragic în groaznicul accident de mașină din aceasta după-masă.
Imaginea zâmbetelor voastre din pozele de la cursul festiv de azi îmi va rămâne veșnic in memorie! Rămas bun studente deosebite!”
 a mai transmis o altă persoană care a fost apropiată de tinere şi pe care tragica veste a întristat-o teribil.

În autoturismul înmatriculat în Maramureş se aflau cinci fete. Acestea erau studente la Universitatea Tehnică din Cluj şi se întorceau de la festivitatea de absolvire. Tinerele moarte au fost aruncate la 15-20 de metri de autoturism. Una singură a supraveţuit.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/durere-fara-margini-dupa-moartea-celor-patru-studente-familiile-si-apropiatii-au-transmis-mesaje-sfasietoare-165522.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *