E oficial! De când vor fi interzise pungile de plastic în România

Astăzi s-a votat un proiect de lege care prevede interzicerea comercializării pungilor de plastic în România, făcând referire la pungile de transport din plastic subţire şi foarte subţire.

Luni s-a votat un nou proiect de lege care constă în interzicerea comercializării pungilor de plastic în România, mai cu seamă pungile de transport din plastic subţire şi foarte subţire.

Conform Mediafax, de la 1 iulie 2018, se interzice intrarea pe piaţa naţională a pungilor de transport din plastic subţire şi foarte subţire cu mâner. De la data de 1 ianuarie 2019, se interzice şi comercializarea acestora, în România.

„Proiectul interzice, începând cu data de 1 iulie 2018, introducerea pe piaţa naţională a pungilor de transport din plastic subţire şi foarte subţire cu mâner. De asemenea, începând cu 1 ianuarie 2019, se interzice comercializarea pungilor de transport din plastic subţire şi foarte subţire cu mâner. Pungile de transport din plastic subţire şi foarte subţire fără mâner nu fac obiectul interzicerii comercializării sau introducerii pe piaţa naţională”, se arată în raportul proiectului de lege, conform sursei citate.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/e-oficial-de-cand-vor-fi-interzise-pungile-de-plastic-in-romania-157801.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.