E REAL! Indienii venerează un ciclop. Nimeni nu credea că așa ceva există

Un ied care s-a născut cu un singur ochi a devenit animal totem în India. Loclanicii din satul unde s-a întâmplat „minunea” consideră acest animal sacru și vin un număr mare să se închine la el.

Iedul s-a născut săptămâna trecută în localitatea Assam din India. Acesta suferă de malformații serioase (are doar un ochi, o ureche și nu are nas), iar speranța de viață este redusă.

Veterinarii au spus că nu va trăi decât câteva zile, însă, până acum, a depășit toate așteptările. Cu toate acestea, locuitorii care au auzit vestea, au venit să-l venereze și consideră că este un dar al zeilor.

La fel consideră și proprietarul lui:

„Am fost surprins. Este ca un miracol, iar oamenii vin la noi să vadă iedul. Cred că ne va aduce noroc. Este răspunderea mea să am grijă de el și îi hrănesc la fel ca pe oricare alt animal din gospodărie”, a declarat Mukhuri Das, stăpânul iedului.

Animalul s-a născut cu ciclopie, un defect genetic, întâlnit și la alte animale precum caii, porcii, vacile și pisicile. Acesta apare atunci când emisferele cerebrale nu se separă, conform Metro.

Sursa: https://www.realitatea.net/e-real-indienii-venereaza-un-ciclop-nimeni-nu-credea-ca-asa-ceva-exista_2064339.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.