Ea este cea mai sexy antrenoare de fitness! Ce trebuie să faci ca să arăţi şi tu aşa

Invitată în emisiunea „Răi Da’ Buni”, Bianca a vorbit despre cum reuşeşte să-şi menţină un corp de invidiat şi a susţinut că foloseşte şi o mască în antrenamentele sale intense.

Bianca are un corp de invidiat, însă ţine un regim alimentar de 11 ani. De asemenea, antrenoarea de fitness a spus că nu mănâncă pâine şi că a dezvoltat o intoleranţă la gluten.

„Pentru antrenament îmi pun masca. Respir mai greu cu ea, însă precizez că are 16 nivele. Lumea trebuie să se obişnuiască să mănânce sănătos. Nu beau apă pentru că nu îmi este sete, dar nu recomand asta. Tata mă certa mereu din această cauză. Îmi aleg 6 sau 7 exerciţii şi le practic fără pauză.Nu îmi place să stau degeaba. Sunt oameni care nu acceptă ajutor şi chiar mă critică. Nu mănânc pâine de 11 ani şi am intoleranţă la gluten. Mănânc carne şi legume verzi. Tot de 11 ani nu mai am nici ulei în casă”, a spus Bianca.

Sursa: http://spynews.ro/monden/foto-ea-este-cea-mai-sexy-antrenoare-de-fitness-ce-trebuie-sa-faci-ca-sa-arati-si-tu-asa-156151.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *