Ei sunt cei nouă români care au murit în tragicul accident din Ungaria!

Accidentul din Ungaria a luat viaţa a nouă români şi a fost provocat de Petru Zălar, un bărbat de 38 de ani care făcea live pe Facebook în momentul impactului. În urma celor nouă români morţi a rămas o suferinţă fără margini şi nu mai puţin de 35 de copiii sunt, în prezent, orfani.

Nouă români, şapte bărbaţi şi două femei, au murit în Ungaria. Tragedia a avut loc marți după-amiază. Românii care şi-au pierdut viaţa aveau vârste între 21 şi 55 de ani şi se întorceau în ţară de la muncă.

Petru Zălar, șoferul microbuzului ,avea 38 de ani şi locuia în Deaj, comuna Mica, județul Mureș. El avea doi copii şi a făcut live pe Facebook chiar în momentul impactului.

Karoly L. avea 21 de ani şi era din satul Căpâlna. A murit în accident, iar în microbuz se aflau şi fratele lui, Călin Florin L., de 28 de ani, și Claudia O., soția lui Florin. Ei aveau doi copii de 4 și 10 ani.

Gheorghe L., vărul celor doi fraţi, a murit în accidentul din Ungaria. Avea 42 de ani și locuia în Agrișteu, fiind tatăl a trei copii.

Petru M., un bărbat de aproape 56 de ani din satul Agrișteu, a murit în tragicul accident. El era tatăl a cinci copii.

Radu M., un bărbat de 35 de ani, din satul Agrișteu, și soția sa, Ana Maria T., în vârstă de 31 de ani, au sfârşit în tragicul accident din Ungaria. Aveau împreună șase copii.

Cea de-a noua victimă se numește Dorel T., iar, momentan, nu se cunosc informaţii despre vârsta sa sau localitatea de unde provenea.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/ei-sunt-cei-noua-romani-care-au-murit-in-tragicul-accident-din-ungaria-165975.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *