Ei sunt cei nouă tineri care au murit, după ce microbuzul în care se aflau a plonjat în râul Bistriţa! Al zecelea a supravieţuit

Un accident grav a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în Viişoara, acolo unde un microbuz a plonjat în râul Bistriţa. Nouă persoane au murit. Un singur tânăr a reuşit să se salveze.

Potrivit observator.tv, toţi lucrau cu ziua în Arad şi se întorceau acasă pentru a petrece sărbătoarea de Paşte acasă, cu cei dragi. Acum cu toţii se pregătesc pentru înmormântare.

Microbuzul era condus de un bărbat în vârstă de 25 de ani, Gabriel Nistor. Alături de el era şi fratele lui, pe nume Ciprian care avea 22 de ani. Printre tinerii morţi se numără şi Ştefan Marian Vîrlan de 26 de ani, din Podoleni, fraţii Dan în vârstă de 45 de ani şi Denis Bleambă de 19 ani, Ionuţ Tănase în vârstă de 26 de ani şi Ionuţ Nechifor care avea 17 ani. Alături de ei mai eru şi Ştefan Vrabie şi Constantin Lupu, de 45 şi 19 ani.

Singurul care a scăpat cu viaţă este Ionuţ Vîrlan, în vîrstă de 21 de ani, din Podoleni.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/ei-sunt-cei-noua-tineri-care-au-murit-dupa-ce-microbuzul-in-care-se-aflau-a-plonjat-in-raul-bistrita-al-zecelea-a-supravietuit-162098.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.