Elena Gheorghe, momente ingrozitoare! A pierdut un copil! „Starea de incertitudine a durat…”

Elena Gheorghe a tras o sperietură de zile mari! (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Artista a fost protagonista unui incident care s-a petrecut în Râșnov. (CITEȘTE ȘI: ELENA GHEORGHE, RAVĂȘITĂ DE TRISTEȚE: „MI-E GREU SĂ SCRIU DESPRE ASTA, DUREREA NU MĂ LASĂ S-O FAC, DAR FEMEIA CARE M-A IUBIT NESPUS…”)

Aflată la Dino Parc Râșnov, alături de fiul său, Nicholas, dar și de părinții colegilor de la grădinița băiețelului ei, Elena a trecut prin momente de panică! Vedeta s-a speriat îngrozitor în momentul în care unul dintre copiii din grup ar fi dispărut! Artista n-a stat deloc pe gânduri și a început să-l caute disperată pe micuțul în vârstă de numai cinci anișori.

Într-un final, situația stresantă a durat doar câteva minute până când a apărut micuțul în peisaj.

„Este adevarat! La finalul saptamanii trecute, am plecat la Fundata cu Nicholas! A fost vorba despre o excursie organizata de gradinita la care fiul meu merge, in care au mai venit si alti copii din grupa lui! Totul a fost foarte frumos! Sambata, insa, cand ne-am dus la Dino Parc in Rasnov, s-a intamplat un pic incident! Unul dintre baietei, pe numele lui Matei, a disparut pentru cateva momente din grup! Fara sa isi dea seama ca o sa ii ingrijoreze pe parinti, pustiul s-a dus sa coloreze si nu si-a anuntat mamica. Speriata ca nu il mai vedea prin preajma, saraca femeie a venit si ne-a intrebat pe toti daca stim ceva de copil! In acea clipa, ne-am panicat si noi ceilalti si am inceput sa il strigam pe Matei. Din fericire, starea de incertitudine a durat putin, cred ca vreo cinci minute maxim, si copilul a aparut! Atunci, ne-am linistit si ne-am relaxat! Apoi, ne-am distrat de minune in minivacanta de weekend.”, a declarat Elena Gheorghe pentru wowbiz.ro.

Sursa: https://www.cancan.ro/momente-de-panica-pentru-elena-gheorghe-artista-pierdut-un-copil-19738210

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.