Elena Udrea surprinsă! Unde și cu cine își petrece iubitul său vacanța de 1 Mai

Elena Udrea este refugiat politic în Costa Rica sau cel puțin ea așa susține. Sunt voci care o contrazic și o alertează pe blondă, transmițându-i că odată ce va fi condamnată, va fi imediat extrădată. Până atunci, însă fostul ministru al Turismului își petrece timpul într-un resort de lux, extrem de scurizat, unde locuiește și buna sa prietenă, Alina Bica.

Dacă sărbătorile pascale le-au petrecut împreună, ei bine vacanța de 1 Mai o vor petrece separat. Adrian Alexandrov se află în momentul de față în România, dar nu în cluburile de fițe de pe litoral, ci la vila lui din Corbeanca. Acesta a postat o fotografie pe pagina sa de socializare, jucându-se cu animalele lui de companie, semn că în lipsa partenerei sale de viață, el stă cuminte acasă.

Elena Udrea este însărcinată. Din păcate, însă stresul a făcut ca ea să piardă o sarcină și nu va mai naște gemeni, așa cum anunța. Fosta blondă de la Cotroceni a sugerat că nu are de gând să se întoarcă acasă până când nu i se va face dreptate și se vor rezolva lucrurile în justiție. Momentan ea riscă ani buni de închisoare. De altfel, în prima instanță ea a fost condamnată într-unul dintre dosare la 6 ani de închisoare cu executare.

Și Radu Mazăre și-a luat statutul de refugiat politic. El și-a construit un mic imperiu de lux în Madagascar, unde este adesea vizitat de prieteni. De altfel, zilele acestea sunt mulți cei care vor petrece în noua casă a fostului primar din Constanța. Ei au răspuns invitației lui Mazăre și se anunță o petrecere mare la mii de km distanță de România.

Sursa: https://voxbiz.ro/elena-udrea-surprinsa-unde-si-cu-cine-isi-petrece-iubitul-sau-vacanta-de-1-mai/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.