Elicopter de mici dimensiuni, prăbuşit în Turda! Două persoane se aflau la bord

Un elicopter de mici dimensiuni s-a prăbuşit astăzi în minicipiul Turda. Potrivit ISU Cluj este vorba de un elicopter utilizat la activităţi agricole. La bord se aflau două persoane.

UPDATE ora 12:20: În urma evaluarii medicale, unul dintre cei doi oameni din elicopter va fi transportat la spital, pentru investigaţii suplimentare. Bărbatul este conştient şi prezintă leziuni care nu îi pun viaţa în pericol.

Citeşte şi – Un bărbat care a aşteptat 7 zile să fie salvat, după un accident aviatic, a murit ucis de elicele unui elicopter

O autospecială complexă de stingere cu modul de descarcerare şi prim ajutor au ajuns de urgenţă la faţa locului. De asemenea, la faţa locului a ajuns şi o ambulanţă SAJ, dar şi o ambulanţă SMURD pentru victime multiple.

Citeşte şi – Surpriza s-a transformat în haos! Elicopterul cu care o mireasă era dusă la nuntă s-a prăbuşit

În urma verificărilor, în elicopter se aflau 2 persoane, care au ieşit din interiorul aeronavei şi nu prezintă probleme medicale deosebite. Aceştia primesc în aceste momente îngrijiri medicale la faţa locului.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/elicopter-de-mici-dimensiuni-prabusit-in-turda-doua-persoane-se-aflau-la-bord-165924.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *