EUROPA este în groază! SUA ia măsuri extreme. Se retrage America din ONU?!

EUROPA este în groază! SUA ia măsuri extreme. Se retrage America din ONU?!Se pare că SUA ar putea să se retragă din ONU dacă nu se recurge la reforme. Iată care sunt celelalte motive.
De curând, SUA a mărturisit că ar putea să se retragă din ONU dacă nu se va ajunge la eliminarea politicilor considerate anti-Israel. Nikki Haley, ambasadorul SUA la ONU, a declarat că Washingtonul urmează să decidă dacă urmează să se retragă sau nu. Poliția critică a Consiliului cu privire la Israel este un punct sensibil pentru aliații americani care se află în Orientul Mijlociu.

Haley susține că UNHRC trebuie să înceteze această tactică și să nu mai scoată în față Israelul doar pentru a fi criticat. Auzirea acestei vești a provocat îngrijorare pentru aliații occidentali, dar și pentru cei activiști. Opt organizații importante au contactat-o pe ambasadoarea Haley susținând că o retragere ar fi contraproductivă, din moment ce acest lucru ar putea determina țintirea în mod incorect a Israelului de către Haley.

Iată declarația acesteia: „Când Consiliul adoptă peste 70 de rezoluții împotriva Israelului, o țară cu istoric puternic al respectării drepturilor omului, și doar șapte rezoluții împotriva Iranului, o țară cu un deficit abisal al drepturilor omului, știi că ceva este serios în neregulă. ”

Sursa: https://infostiri.net/2017/08/03/europa-este-in-groaza-sua-ia-masuri-extreme-se-retrage-america-din-onu/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.