EXCLUSIV. A explodat scandalul dintre divele Kanal D! Bianca Dragusanu a rabufnit: „Am tot tacut si nu am dat curs niciuneia din ele. Ba a zis una, ba a zis alta” Ce ii trimite prin posta

A ”explodat” scandalul dintre divele Kanal D! Bianca Drăguşanu a răbufnit şi o ameninţă pe ”mama adoptivă” a Gabrielei Cristea, după ce aceasta i-ar fi pus cuvinte în gură. CANCAN.RO, a aflat detalii despre cum plănuieşte iubita lui Victor Slav să-şi facă dreptate şi să oprească şirul acuzaţiilor care i se aduc şi despre care spune că sunt nefondate.

Paula Crăciunescu, ”mama adoptivă” a Gabrielei Cristea, a atacat-o direct pe Bianca Drăguşanu, ceea ce a făcut ca scandalul dintre divele de la Kanal D să explodeze, după câteva luni de ”înţepături” indirecte.

Bianca Drăguşanu o ameninţă acum pe ”mama adoptivă” a Gabrielei Cristea! Iubita lui Victor Slav a dezvăluit pentru CANCAN.RO, că deja a contactat un avocat şi ar urma să o acţioneze în judecată pe Paula Crăciunescu.

Decizia Biancăi vine după ce ”mama adoptivă” a Gabrielei Cristea a declarat, marţi, că ar fi fost sunată de blondă. Bianca s-a înfuriat după ce Paula Crăciunescu a spus că ea i-ar fi cerut explicaţii şi argumente pentru afirmaţiile făcute.

Asta după ce „mama adoptivă” a Gabrielei Cristea suţinuse că iubita lui Victor Slav nu ar fi bună la cârma emisiunii ”Te vreau lângă mine”.

Prezentatoarea emisiunii ”Te vreau lângă mine” a luat atitudine imediat ce a văzut materialul în care era vizată de Paula Crăciunescu, care susţinea că Bianca a sunat-o ca să o certe.

Femeia minte foarte prost şi o voi da în judecată! Am sunat un avocat care a pregătit procedura.

Va primi în poştă curând. Sau mai are varianta să-şi ceară scuze şi să înceteze cu minciunile. Nu ştiu de ce mă atacă, dar în ultimele trei luni numai prostii citesc.

Am tot tăcut şi nu am dat curs niciuneia din ele. Ba a zis una, ba a zis alta.

Eu mi-am văzut de treaba mea, până când ieri (marţi, n.r.) am văzut asta. Nu e posibil aşa ceva”, a declarat Bianca Drăguşanu pentru CANCAN.RO.

Vedeta TV a postat un mesaj şi pe pagina personală de Facebook în care critică faptul că nici ea şi nici Gabriela Cristea, persoanele direct implicate, nu au fost întrebate despre acest subiect şi se acceptă părerile unei persoane precum Paula Crăciunescu:

”Sunt foarte supărată! Săptămâna asta am fost sunată de prietenă mea Beyonce, care m-a rugat insistent să-i fac rochia pentru premiile Grammy 2018! Evident că a fost o discuţie foarte aprinsă, explicându-i că nu prea am timp, fiind ocupată, cu emisiunea, cu atelierul, noua mea colecţie de rochii de mireasă, Sofia etc. Bunnn!

Una peste alta, am zis, na, totuşi hai că-ţi fac! Şiiii … i-am făcut…şiiii… nu a spus niciunde povestea, decât lui tanti Florica de la scara 3, care mai şi ghiceşte în stele şi pe care unii ziarişti o iau în serios ! Pe bunee?!? wtf??

Deci în loc să mă sunaţi pe mine sau pe Beyonce în persoană, să ne întrebaţi care e treaba cu rochia, voi o sunaţi pe tanti Floricica Maricica ghicitoarea, care vă minte cum ştie ea mai prost! OK…bun până aici.

Ce nu ştie acesta tanti, este că pot s-o dau în judecată dacă mai inventează lucruri, iar 2: ziarul cu pricina ar trebui să angajeze oameni calificaţi, nu «zâne» cărora li se face rău când sunt trase la răspundere pentru aberaţiile scrise! Aşa că la d***u cu prostia!!! PS: posibil ca Beyonce s-o fi luat pe pe tanti de la scară 3!!! Vis”

Paula Crăciunescu susţine că a fost sunată de Bianca Drăguşanu
Paula Crăciunescu, ”mama adoptivă” a Gabrielei Cristea, a declarat în presă că a fost sunată de Bianca Drăguşanu, dezvăluind ce i-ar fi reproşat blonda în presupusa conversaţie:

“Bianca m-a întrebat de ce eu o consider bună doar de prezentat moda, că ea este talentată şi ca prezentatoare.

Şi că nicidecum nu face ea legea pe platourile de filmare, că doar nu este emisiunea ei. I-am zis că aşa am cunoscut-o eu, ca manechin. La urma-urmei, nu vede toată lumea cum Bianca stă picior peste picior, ca un manechin, în rochiţe strâmte?

Totodată, la finalul discuţiei noastre, a mai vrut să precizeze că este foarte deranjată de tot ce am spus despre ea”.

Sursa: http://anamariavasile.com/exclusiv-a-explodat-scandalul-dintre-divele-kanal-d-bianca-dragusanu-a-rabufnit-am-tot-tacut-si-nu-am-dat-curs-niciuneia-din-ele-ba-a-zis-una-ba-a-zis-alta-ce-ii-trimite-prin-posta/?utm_medium=notify&utm_source=ones

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *