EXCLUSIV / Câtă cocaină au găsit polițiștii la Giani Kiriță! Document exploziv

La un an de la izbucnirea scandalului legat de droguri, negat vehement atât de Giani Kiriță, cât și de DIICOT, adevărul a ieșit la iveală, judecătorii dezvăluind câtă cocaină s-a găsit asupra fostului fotbalist!

Judecătorii au dispus, la finele săptămânii trecute, confiscarea cantității de 2,73 grame de cocaină, găsită asupra fostului fotbalist Giani Kiriță în timpul unei descinderi a procurorilor DIICOT și a polițiștilor antidrog. Cu toate că anul trecut DIICOT nega existența unui dosar deschis pe numele lui Kiriță, iată ce au decis, recent, judecătorii”Admite propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală – Secţia de Combatere a Traficului de Droguri. (…) Confiscă de la intimatul KIRIŢĂ GIANI – STELIAN cantitatea de 2,73 grame pulbere albă care conţine cocaină aflată la camera corpuri delicte a I.G.P.R. – Direcţia Cazier Judiciar şi Evidenţă Operativă conform dovezii seria H nr.0204788/28.07.2016”.

Povestea dosarului buclucaş a început în urmă cu un an, când în presă au apărut informaţii potrivit cărora Giani Kiriţă ar fi fost cercetat într-un dosar DIICOT. Kiriţă s-a declarat atunci dezgustat şi revoltat, din cauza „minciunilor” publicate de „ziariştii răi”, iar în apărarea sa au sărit chiar procurorii DIICOT, prin purtătorul de cuvânt al instituţiei, proc. Mihaela Porime.

Fără a face vreun comentariu, iată ce a declarat magistratul, potrivit România TV!

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/exclusiv-cata-cocaina-au-gasit-politistii-la-giani-kirita-document-exploziv-165088.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.