EXCLUSIV! Dramă pentru tatăl Denisei Manelista! Emilian Răducu a ajuns de urgenţă la spital, la şase luni de la moartea artistei!

Dramele par că se ţin scai de familia regretatei artiste Denisa Răducu. La şase luni de la dispariţia prematură a tinerei artiste, tatăl vedetei, Emilian Răducu a ajuns de urgenţă pe mâna medicilor. 

Probleme de sănătate cu care se confruntă Emilian Răducu, de ceva vreme, par că s-au accentuat în ultimele zile. Bărbatul care suferă de o semipareză a trecut, recent, prin momente de-a dreptul dramatice.

Conform unei surse apropiate familiei Denisei Răducu, Emilian Răducu, tatăl regretatei cântăreţe, a fost transportat de urgenţă la spital. Bărbatul ar fi acuzat anumite simptome ce i-ar fi speriat  pe membrii familiei care au decis să îl ducă pe bărbat de urgenţă la spitalul din Drăgăşani.

„Emilian nu este deloc bine. Starea lui de sănătate ne îngrijorează pe toţi. Recent a fost dus de urgenţă la spital. Acum, el este acasă, se simte mai bine, dar trebuie să urmeze un tratament strict”, ne-a mărturisit un apropiat de-al familiei.

Emilian Răducu suferă, de luni bune, de o semipareză care, conform apropiaţilor, s-ar fi extis la şold şi la picior. Din acestă cauză tatăl regretatei artiste se deplaseză cu foarte mare greutate.

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme. Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.

Sursa: http://spynews.ro/monden/exclusiv-drama-pentru-tatal-denisei-manelista-emilian-raducu-a-ajuns-de-urgenta-la-spital-la-sase-luni-de-la-moartea-artistei-156111.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *