EXCLUSIV / Gest sfâşietor în memoria Denisei Răducu! Ce a apărut pe casa părintească din Ştefăneşti, la şase luni de la moartea artistei

La jumătate de an de la trecerea în nefiinţă a Denisei Răducu, tatăl vedetei resimte din plin lipsa acesteia. Îndurerat, părintele regretatei artiste a făcut un gest de-a dreptul emoţionant în memoria fiicei sale. Oamenii din Ștefănești au rămas fără cuvinte!

Durerea pierderii Denisei este, cel puţin pentru familie, una greu de suportat, motiv pentru care, Emilian Răducu, tatăl regretatei cântăreţe, a făcut un gest sfâşietor în memoria fiicei. Mai exact, bărbatul care trăieşte în suflet cu o suferinţă imposibil de descris în cuvinte a montat pe faţada casei din Stefănești, casa părintească a Denisei Răducu, o placă comemorativă.

Pe piatra respectivă, lângă poza regretatei cântăreţe, stau aşternute câteva cuvinte pline de suferință: „Ceasul veţii merge roată şi se opreşte dintr-o dată. De ce oare, Doamne Sfinte, nu îi spui mai dinainte, s-apuce să fac-o cruce, înainte de-a se duce”.

Mai mult decât atât, lui Emilian Răducu parcă nici acum nu-i vine să creadă că fiica sa a trecut în neființă. ”Denisa, în fiecare dimineaţă, te aştept să vii acasă. Veşnic să-ţi fie cântecul, zâmbetul şi chipul tău frumos. Te iubim”, sunt cuvintele care stau acum așternute pe casa părintească a regretatei cântăreţe.

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa, înainte de a se stinge.

Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe data de 23 iulie 2017, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând întreaga suflare muzicii româneşti.

Sursa: http://spynews.ro/monden/foto-exclusiv-gest-sfasietor-in-memoria-denisei-raducu-ce-a-aparut-pe-casa-parinteasca-din-stefanesti-la-sase-luni-de-la-moartea-artistei-155798.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.