EXCLUSIV! Momente cumplite pentru Simona Halep la revenirea în România! Părinţii jucătoarei au rămas înmărmuriţi când au auzit ce le-a spus aceasta

Simona Halep (26 de ani) a ajuns la capătul puterilor, după finala pierdută, sâmbăta trecută, la Australian Open, 6-7 (2), 6-3, 4-6, în faţa danezei Caroline Wozniacki. Abia sosită în România, sportiva trece prin momente cumplite.

La revenirea în ţară, Simona Halep nu a fost prea comunicativă cu jurnaliştii care au aşteptat-o la aeroport. Ea a acceptat să răspundă la doar trei întrebări. Nici fanii nu au avut mai mulot noroc! Cea mai valoroasă jucătoare de tenis din România nu a oferit niciun autograf şi nici nu a acceptat să se fotografieze cu vreun admirator.

Odată ajunsă la domiciuliul său, Simona Halep i-a lăsat pe cei apropiaţi mască. Conform unor surse bine informate, numărul 2 WTA le-a mărturisit membrilor familiei sale că etse cu moralul la pământ.„Sunt terminată! Am obosit, m-am săturat! Vreau să mă odihnesc! Atât! Altceva nu mă interesează”, le-a spus sportiva mamei şi tatălui său.

Cu moralul zdruncinat la maximum, Simona Halep nu o duce mai bine nici la capitolul fizic. Accidentarea pe care a suferit-o la glezna piciorului stâng în primul meci pe care l-a disputat la Melbourne a lăsat urme adânci. Astfel, spun sursele noastre, Simona Halep va face zilele următoare mai multe investigaţii medicale. Printre acestea se vor număra şi analize la sânge.

Singura veste bună pentru Simona Halep e că pentru ea urmează o scurtă vacanţă. Constănţeanca plănuieşte să revină pe terneul de tenis în Qatar, acolo unde între 12 şi 18 februarie va avea loc turneul de la Doha.

Sursa: http://spynews.ro/sport/exclusiv-momente-cumplite-pentru-simona-halep-la-revenirea-in-romania-parintii-jucatoarei-au-ramas-inmarmuriti-cand-au-auzit-ce-lea-spus-aceasta-156013.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.