EXCLUSIV: Primele imagini de la înmormântarea Mădălinei, una din victimele de la Jibou. Fata este condusă pe ultimul drum!

Jale mare acasă la Mădălina Părja, una din cele patru studente moarte în accidentul din Jibou. Astăzi, tânăra este condusă pe ultimul drum.

Mădălina, una dintre fetele moarte în teribilul accident din Jibou este condusă, astăzi, pe ultimul drum. Familia, prietenii, colegii de facultate și nu numai, au venit să-i aducă tinerei un ultim omagiu. Părinții fetei sunt răpuși de durere și nu pot concepe viața fără fetița lor.

Mădălina este așezată într-un sicriu alb, la căpătâiul căruia sunt numeroase flori, lumânări și fotografii cu aceasta, precum și toca pe care o primise la festivitatea de absolvire a facultății.

Vă reamintim că un cumplit accident a avut loc în Jibou. Patru studente și-au pierdut viața după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de tren. Singura supraviețuitoare este șoferița, căreia i se va întormi dosar penal pentru ucidere din culpă.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/foto-exclusiv-primele-imagini-de-la-inmormantarea-madalinei-una-din-victimele-de-la-jibou-fata-este-condusa-pe-ultimul-drum-165666.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *