Exclusiv! S-a mai stins o stea. Una dintre cele mai iubire artiste de muzică populară a murit în această seară

Doliu în lumea muzicii populare. Una dintre cele mai mari artiste de muzică populară a încetat din viaţă.

Maria Butaciu, artista de muzică populară care se afla în comă, a încetat din viaţă luni seara, potrivit surselor care au vorbit în exclusivitate pentru Spynews.

Maria Butaciu a murit la ora 22.00, după ce a stat în comă mai mult de o lună de zile, după ce a suferit un accident vascular. Artista a fost internată la spitalul Floreasca. Duminică dimineaţă a făcut un stop cardio respirator, iar în urmă cu puţin timp a mai făcut un stop cardio respirator, iar medicii nu au mai putut din păcate să o stabilizeze. Maria Butaciu a murit la 78 de ani.

Maria Butaciu este recunoscută în România pentru piesele de dor și dragoste care le-au cucerit inimile românilor. Cântăreața de muzică populară a fost supravegheată în permanență de fiica sa. Maria Butaciu, în vârstă de 78 de ani, a fost o interpretă de muzică populară românească din Ardeal. În 1961, prin concurs, s-a alăturat Ansamblului Ciocârlia al Ministerului de Interne din București. A fost o interpretă a cântecelor îndeosebi din zona Bistrița-Năsăud.

SURSA: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/exclusiv-sa-mai-stins-o-stea-una-dintre-cele-mai-iubire-artiste-de-muzica-populara-a-murit-in-aceasta-seara-167787.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *