EXCLUSIV/ Trecutul șocant al Adrianei Bahmuțeanu! Primul soț i-a pus pistolul la tâmplă și a bătut-o din cauza lui Ștefan Bănică

Adriana Bahmuțeanu este de departe una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. Toata lumea știe cât de pasională este prezentatoarea tv atunci când își susține punctul de vedere. Dar care este adevărata față a Adrianei? Ce lucruri din trecut nu au fost spuse până acum? Ați spune că nimic nu este neștiut despre ea căci este o carte deschisă. Noi vă spunem că, dimpotrivă, pe Adriana Bahmuțeanu, cea adevărată, o veți cunoaște doar acum. 

A avut o copilărie fericită, deși primea bătăi crunte de la doamna învățătoare

Deși a copilărit într-un cartier sărac din București, Adriana spune că a avut o copilărie fericită. Au fost momente când avea mai puțin, dar și momente când era „privilegiată” să aibă un sandwich cu salam. Nu își amintește să fi dus lipsa a ceva, mai ales că altă realitate oricum nu cunoștea. Ce a marcat-o însă a fost comportamentul doamnei învățătoare care o bătea.

Nu și-a dorit o soră și îi mușca degetele până i le învinețea

Deși acum este foarte apropiată de sora ei, în trecut, în copilărie, Adriana era foarte geloasă. Nu și-a dorit o soră așa că o chinuia încă de pe când aceasta era bebeluș. Îi mușca degetele până i le învinețea. Au prins-o părinții și au găsit o soluție ingenioasă să o potolească.

De mică voia să fie reporter și a fugit de la bunici de au căutat-o 16 ore

A fost o fire hotărâtă încă de mică așa că a știut clar că vrea să fie reporter. Cei din jurul ei nu au fost tocmai încântați. Mama Adrianei aproape a albit după prima tentativă a acesteia de a realiza un reportaj. Vedeta povestește și acum, cum mândrie, cum a fugit de la bunici și a străbătut jumătate de țară de una singură.

A intrat în presă încă de pe vremea liceului și a muncit mult ca să își facă un nume

A început să scrie cu adevărat încă din timpul liceului. Apoi, încet încet a reușit să obțină respectul celor din bransă. A câștigat un premiu APTR, a mers cu o bursă în Anglia, la BBC și a făcut reportaje care au scris istorie.

A mers la o filmare și a ajuns să dea cu subsemnatul la poliție

Era reporter la Antena 1 când a mers la o filmare. A asistat la niște orori, orgii sexuale, care apoi aveau să o ducă și pe ea, dar și pe restul jurnaliștilor prezenți, în fața anchetatorilor. Așa a ajuns să primească amenințări din pușcărie.

Este o fire romantica, iar prima dragoste a fost ca in filme: cu scrisori și flori presate

Prima dragoste nu se uită niciodată! Și nici Adriana nu a uitat-o. Erau mici, dar pasiunea exista. Era vecin de bloc, dar își scriau scrisori lungi de dragoste. Vedeta își amintește cu zâmbetul pe buze de momentele primilor fluturași în stomac.

În liceu și-a cunoscut primul soț cu care s-a măritat la 18 ani, pe ascuns

Pe primul soț l-a cunoscut în liceu. În clasa a 12-a erau deja logodiți. Când a împlinit 18 ani, Adriana s-a căsătorit în secret. Nu a fost fericită însă. Soțul era foarte gelos. Își amintește cum, la un moment dat, a luat bătaie de la acesta din cauza lui Ștefan Bănică. Când a vrut să divorțeze a fost și mai complicat. Deși Adriana venise însoțită de un SPPist, acesta i-a pus pistolul la tâmplă și a amenințat-o.

După primul divorț a cunoscut un bărbat care părea perfect pentru ea, dar avea… un mic defect. Era prea iubăreț

După ce s-a mai liniștit un pic, după primul divorț, Adriana a întâlnit un bărbat care, la prima vedere, era perfect pentru ea. Om de afaceri, frumos, șarmant. Dar…. un pic cam prea iubăreț.

Cum a cucerit-o Silviu Prigoană

 O țară întreagă știe despre relația plină de pasiune a Adrianei cu Silviu Prigoană. Despre certurile lor, despre divorțurile lor, despre acuzele pe care și le-au adus. Puțini știu însă cum au ajuns cei doi să se iubească: el era patronul și șeful ei, ea era „păpușica lui chinezească”.

Nu are multe regrete, dar ar mai schimba câte ceva pe ici, pe acolo

Am rugat-o pe Adriana să facă un exercițiu de imaginație. Răspunsul ei a lăsat să se vadă multe lucruri pe care nu le știam despre vedetă.

Deși ar vrea, nu poate să plângă

Adriana Bahmuțeanu cea adevărată nu este cea bătăioasă. Nu este cea care își spune clar și răspicat părerile. Adriana cea adevărată este cea care a umplut perne întregi de lacrimi, de-a lungul timpului și care acum, ar vrea să mai plângă. Să se liniștească. Dar nu mai poate…

Sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/video-exclusiv-trecutul-socant-al-adrianei-bahmuteanu-primul-sot-ia-pus-pistolul-la-tampla-si-a-batuto-din-cauza-lui-stefan-banica-165676.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *