EXCLUSIV: VIDEO / Scene şocante după tragedia din Ungaria. Şi-au filmat apropiaţii morţi: „Vai de capul meu. E de la noi din zonă, din deal”

La scurt timp după producerea accidentului din Ungaria, în urma căruia nouă români și-au pierdut viața, au apărut primele constatări de la fața locului, ce aparțin unor martori români.

Un grup de români a trecut, imediat după producerea accidentului din Ungaria, cu mașina chiar pe lângă carnagiul de la fața locului. Mai mult, din spusele celui ce filmează cele întâmplate, se pare că aceștia îl cunoșteau pe Petru Kalau, șoferul vinovat de producerea tragediei.

Românii sunt șocați de ceea ce văd în fața ochilor și, în momentul în care se apropie de microbuzul distrus, recunosc autoturismul, precum și pe conducătorul auto.

„Mamă, așa ceva?! Vai de capul meu…Tot a sărit, tot. E praf, praf, ăștia au murit pe loc. Ioi, Doamne. A făcut Kalau accident, ioi. Ioi, nu știu dacă nu-i Kalau în mașină, băi… Băi, dar cine a fost în mașina lui, mă?
Ioi, Doamne. Asta (mașina – n.r. ) e de Mureș și asta (mașina –  n.r.) tot de Mureș. Ăsta (petru Kalau, șoferul vinovat de producerea accidentului –  n.r.) e de la noi din zonă, din deal”
, a spus românul care a filmat rămășițele de la locul accidentului.

Vă reamintim că un grav accident a avut loc în Ungaria, foarte aproape de Budapesta. Nouă români și-au pierdut viața după ce microbuzul în care se aflau a intrat în coliziune frontală cu un camion. În momentul producerii accidentului, șoferul transmitea live pe Facebook.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/exclusiv-video-scene-socante-dupa-tragedia-din-ungaria-siau-filmat-apropiatii-morti-vai-de-capul-meu-e-de-la-noi-din-zona-din-deal-165917.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *