Experții avertizează! Dacă te cerți cu partenerul la această oră, despărțirea e garantată

Există un loc și un timp pentru orice, inclusiv pentru o ceartă. Psihologii recomandă să îți alegi orele când vrei să ai o discuție cu partenerul, ce poate degenera. Motivul, susțin experții, este că există anumite ore când o ceartă poate fi chiar fatală relației voastre.

Neuropsihologul Eduardo Calixto susțină că există un interval orar când apare un haos în creierul uman, unul care determină o persoană să intre voit în conflict. În alte cuvinte, este perioada zilei când orice discuție degenerează și au loc cele mai grele schimburi de replici.

Prin urmare, dacă poți, cel mai bine ar fi să eviți discuțiile în contradictoriu cu partenerul între orele 10.00 și 12.00, intervalul când se poate ajunge foarte ușor la reproșuri grele și la dorința de despărțire. Din fericire, nu este totul negru, întrucât expertul recomandă și un interval cu efectul opus. Între orele 21.00 și 23.00, creierul, obosit fiind, are tendința de a aplana conflictele.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/expertii-avertizeaza-daca-te-certi-cu-iubitul-la-aceasta-ora-despartirea-e-garantata-164082.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.