Familia duşmanului Denisei a intrat în vizorul celui mai sadic interlop!

Temutul lider interlop Mircea Nebunu a intrat în război cu familia unui traficant deosebit de periculos, care, printre altele, se recomandă impresar de lăutari și este recunoscut drept unul dintre principalii dușmani ai regretatei Denisa Răducu.

Apropiat al mai multor lăutari de succes, Mircea Nebunu a lansat, recent, pe contul său de socializare, un atac dur împotriva unui lăutar pe care îl face “gunoi”, după ce nu s-ar fi prezentat la o cântare. “Unii lăutari sunt gunoaie!!! Mari şi îşi bat joc de oameni!”, a scris acesta, lângă fotografia muzicantului pus la colț.

Mesajul a fost citit de o mulțime dintre prietenii liderului grupării “Sportivilor”, care au reacționat imediat și au tras concluzia că lăutarii de “teapa” celui indicat de Mircea Nebunu “trebuie bătuți”. Tânărul lăutar este Relu Puștiu, sau Relu Iova (foto sus), după numele său adevărat. Acesta este nepotul lui Paul Iova, zis și Ion Petrișor (foto jos), unul dintre liderii interlopi din sectorul 3.

Implicat în mai multe dosare, în special de trafic de țigări, acesta este cunoscut și ca impresar de maneliști. În această calitate, Petrișor, supranumit între prieteni și “Regele maneliștilor”, a mai făcut obiectul unui dosar în care impresarul Denisei Răducu, Liviu Dovleac (foto jos), l-a acuzat că ar fi pus niște oameni să-l omoare.

De altfel, Dovleac a fost bătut cu bestialitate de unul dintre oamenii lui Ion Petrișor, care aproape l-a adus în pragul morții. În timpul scandalului mediatic care s-a produs în jurul incidentului, Ion Petrișor a spus despre Denisa cuvinte grele, pentru care artista l-a şi dat în judecată.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/familia-dusmanului-denisei-a-intrat-in-vizorul-celui-mai-sadic-interlop-156309.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *