Fanii au primit în sfârşit vestea pe care o aşteptau. Lora a făcut marele anunţ. „Nu pot explica ce simt”

Lora este un artist iubit şi îndrăgit de public. Pasiunea pentru muzică a ajuns în inimile fanilor care îi apreciază orice prestaţie şi apariţie pe scenă.

Timbrul vocal deosebit şi energia pozitivă pe care o oferă în jurul său, toate acestea i-au făcut pe oameni să o iubească pe Lora. Sentimentul este reciproc, pentru că la fiecare apariţie în public, artista nu ştie cum să le mai mulţumească fanilor pentru sprijinul pe care i-l oferă de fiecare dată. Într-un mesaj pe reţelele sociale, Lora s-a declarat emoţionată de reacţia fanilor săi şi le-a dat acestora marea veste. Lora le-a transmis că nu ştie cum să le mulţumească pentru dragostea lor şi s-a gândit că cel mai frumos ar fi să o facă tot prin muzică.

Lora a dat de înţeles că va scoate o nouă melodie pe care o va dedica oamenilor care o iubesc. Reacţia fanilor a fost pe măsură, aceştia transmiţându-i gânduri frumoase şi complimente prin care îşi arată susţinerea faţă de artista lor preferată.

„Nu pot explica ce simt, dar voi găsi un cântec să facă asta”, le-a transmis Lora fanilor.

Sursa: https://spynews.ro/monden/fanii-au-primit-in-sfarsit-vestea-pe-care-o-asteptau-lora-a-facut-marele-anunt-nu-pot-explica-ce-simt-161742.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.