FATA-ȘARPE EXISTĂ! MILIOANE de turiști și pelerini vin să o viziteze anual. Are corp de om și coadă de șarpe! WOW, CUM ARATĂ!!!

Vă vom prezenta informațiile care au fost publicate despre acest caz pe unele site-uri de știri din întreaga lume, cu condiția să le luați drept  o ocazie de a înțelege că trebuie să vă informați atunci când primiți o știre care pare complet incredibilă. Dacă pare complet falsă, uneori chiar este. Totul se petrece în Thailanda, mai precis în Bangkok. Aici se presupune că locuiește fetița de 8 ani pe nume Mai Li Fay care nu duce o viață obișnuită în niciun fel.

,,În fiecare zi sute de oameni se adună în fața casei familiei sale pentru a avea șansa de a o vedea și posibilitatea de a o atinge – un gest despre care și busiștii și pelerini hinduși spun că garantează bunăstare și noroc.

Conform doctorului Ping Lao, cel mai bun expert în materie al țării, fata ar suferi de un sindrom care poartă numele de Serpentosis Malianorcis, sau Boala lui Jing Jing. Aceasta face ca partea inferioară a corpului să aibă formă și aspect reptilian.

În decursul întregii istorii a omenirii au fost înregistrate extrem de puține astfel de cazuri, patologia acestei boli este din această cauză necunoscută și un tratament sau un leac nu există.

Familia Fay a întâmpinat această boală a fetiței lor cu un amestec de angoasă și bucurie, asta se datorează cozii interminabile de turiști și pelerini care au făcut din familia aflată odată la limita sărăciei, una dintre cele mai bogate și mai respectate ale localității, costul fiind invadarea permanentă a intimității familiei lor”

Uite cum se presupune că arată fata:

După ceva săpături am găsit un clip în care se precizează clar că boala de care se spune că suferă fata nu există, iată clipul:

Sursa: http://stiri.rol.ro/fata-sarpe-exista-milioane-de-turisti-si-pelerini-vin-sa-o-viziteze-anual-are-corp-de-om-si-coada-de-sarpe-wow-cum-arata/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.