Femeia care știe cum arată iadul. Dezvăluiri care-ţi fac pielea de găină: „Suntem structuraţi pe mai multe nivele”

Geta Heimerl vorbește despre cum arată iadul după ce l-a văzut cu ochii ei. Specialista povestește despre cum este moarte și ce se întâmplă după moarte cu fiecare dintre noi.

Invitată în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars, Geta Heimerl a făcut dezvăluiri care multora le vor face pielea de găină.

„Ne sperie subiectul acesta, îl refuzăm, când de fapt de două lucruri suntem singuri în viaţa asta: că ne naştem şi că vom muri. Murim pur şi simplu. Când îţi dai seama că vei muri abordezi altfel prezenţa cu cei de dincolo, te desprinzi altfel de lumea de aici şi nu intri în panică. (…) Omul din păcate moare, dar aşa este scris pentru fiecare dintre noi. Iadul este pe mai multe nivele, ca şi Raiul. Iadul, locul groaznic de care toţi ne speriem, e cu flăcările conştiinţei. În lumea de dincolo, conştiinţa, trăirile sufleteşti, sunt mult mai puternice. Suntem structuraţi pe mai multe nivele. Fiecare facem un anume gen de fapte”, a spus Geta Heimerl.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/video-femeia-care-stie-cum-arata-iadul-dezvaluiri-careti-fac-pielea-de-gaina-suntem-structurati-pe-mai-multe-nivele-156872.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *