Femeia cu cei mai frumoşi sâni din lume, goală în pat! Te pofteşte în aşternuturi

Emily Ratajkowski uimește la fiecare apariție, dar acum a isterizat internetul, alegând să apară complet dezbrăcată. Tânăra, lipsită de orice inhibiţie, a renunţat la haine şi s-a lăsat fotografiată goală…în pat.

Emily Ratajkowski are 26 de ani şi este considerată vedeta cu cei mai frumoşi sâni naturali din lume, fiind cunoscută la nivel mondial datorită formelor ei apetisante şi voluptoase.

Emily Ratajkowski şi-a etalat sânii prin reviste şi pe reţele de socializare de-a lungul timpului şi şi-a obişnuit fanii să apară mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată.

Aceasta a ales să le arate tuturor o imagine incendiară din dormitorul ei şi a publicat o fotografie în care este lipsită de orice pudoare.

Emily Ratajkowski şi-a acoperit sânii cu o singură mână, iar în cealaltă a ţinut un pahar de băutură. Vedeta are părul ciufulit şi arată ca şi cum abia ar fi încheiat o partidă amoroasă.

” Nu mă dau jos din pat.” a scris aceasta în dreptul descrierii.

Imaginea a făcut furori, iar fanii au reacţionat imediat, poza ajungând la peste un milion şi jumătate de like-uri.

Sursa: http://spynews.ro/monden/femeia-cu-cei-mai-frumosi-sani-din-lume-goala-in-pat-te-pofteste-in-asternuturi-156211.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *