Femeia UCISĂ într-o grădinița din Capitală era BĂTUTĂ cu bâta de baseball de fostul soț: „A FĂCUT-O ZOB în luna noiembrie”

Nepăsarea autorităților face o nouă victimă. O femeie din Capitală a fost omorâtă de fostul soț chiar în incinta grădiniței private pe care o conducea.

Revoltător este și faptul că împotriva bărbatului exista deja un ordin de restricţie, însă de câteva luni acesta nu l-a respectat, iar autoritățile nu au luat măsuri. (Detalii AICI)

Mai mult de atât, o fostă jurnalistă, Petronela Rotar, spuen că o cunoștea pe Nicoleta Botan și suferințele acesteia provocate de tatăl copiilor ei.

“O știam pe Nicoleta Botan. În noiembrie, bărbatul a făcut-o zob cu bîta de baseball. Acum a reușit să o ucidă… Dumnezeule, cînd se va schimba legea în țara asta? Cînd agresorii vor fi tratați așa cum trebuie tratați? Cînd vor fi victimele violenței în familie în siguranță? Cîte femei mai trebuie să moară?”, scrie Petronela Rotar pe Facebook.

Nicoleta Botan era mama a două fetiţe.

Sursa: http://www.b1.ro/stiri/eveniment/femeia-ucisa-intr-o-gradinita-din-capitala-era-batuta-cu-bata-de-baseball-de-fostul-sot-a-facut-o-zob-in-luna-noiembrie-foto-210885.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.