Ferească Dumnezeu! Maria Ghiorghiu face o PROFEȚIE CUTREMURĂTOARE despre ROmânia chiar înainte de Săptămâna Mare: „Am văzut o MAMĂ CU UN COPIL, care plângea…”

Maria Ghiorghiu a devenit cunoscută opiniei publice după ce a prezis nenorocirea de la Colectiv. După tragicul episod, mii de români au deschis măcar o dată blogul femeii, care în urmă cu ceva timp avertiza ca România va trece, în viitor, printr-o perioadă foarte dificilă.

„România va trece printr-o revoluție foarte grea, va fi vărsare de sânge. Vedeam oamenii cum se îmbrânceau, cum țipau. Vor fi și morți, și răniți. Sunt și vor fi influențe externe. Vedeam o încăpere, era o mamă și strângea copilul în brațe și spunea: te rog, te implor, nu ne vinde. Tot ce se întâmplă duce spre o revoluție”

Sursa: https://a1.ro/news/inedit/fereasca-dumnezeu-maria-ghiorghiu-face-o-profetie-cutremuratoare-despre-romania-chiar-inainte-de-saptamana-mare-am-vazut-o-mama-cu-un-copil-care-plangea-id749498.html?utm_source=antena3.ro&utm_campaign=Cross%20Promo&utm_medium=Caseta%20Final%20Articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.