Fetita violata si ucisa la Baia Mare, inmormantata in rochie de mireasa

Estera, copila de cinci ani violata si ucisa luni seara la Baia Mare a fost inmormantata, joi, imbracata in rochie de mireasa. Sicriul alb a fost dus pe ultimul drum de rude, vecini, si de cei opt frati ai copilei, aflati in stare de soc. Doi din ei, un baiat de 12 si o fata de 17 ani, sunt cei care au descoperit cadavrul.
Tot joi, politistii au saltat un baiat de 16 ani, despre care aveau banuieli intemeiate ca ar fi putut fi agresorul fetitei, insa, dupa cateva ore de audieri, dupa ora 13,00, i-au dat drumul.
Amintim ca fetita unei familii de romi care locuieste in zona fostului combinat Cuprom din Baia Mare a fost agresata sexual si omorata, luni, 30 aprilie, criminalul lovind-o cu o caramida in cap. Cadavrul a fost descoperit seara, dezbracat de la brau in jos. Sub coordonarea unui procuror criminalist se desfasoara cercetari pentru prinderea agresorului, fiind conturat deja un cerc de suspecti.
Joi, copila a fost inmormantata in cimitirul Horia 2 din Baia Mare. Primarul orasului a suportat toate cheltuielile de inmormantare, 5.000 de lei, potrivit evz.
Sursa: http://www.wowbiz.ro/fetita-violata-si-ucisa-la-baia-mare-inmormantata-in-rochie-de-mireasa-18093929

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.