Filmulețul ȘOCANT, care circulă pe Whatsapp! Partidă de SEX urmată de o CRIMĂ! Imagini CUTREMURĂTOARE interzise minorilor!

Un caz care cutremură un întrg continent a fost publicat de presa din Brazilia, locul în care s-a consumat nenorocirea.

Un tânăr de 22 de ani, membru al unei bande criminale din orașul Sao Luiz a fost portagonistul unui episod aproape imposibil de reprodus. După ce a reușit să o cucerească pe fiica unui cunoscut politician din acea localitate, s-a înregistrat în timpul unei partide amor. Acesta a împrăștiat filmulețul prin intermediul Whatsapp, iar la ceva vreme după ce s-a petrecut scena amoroasă, Kleber Vieira Gama a ucis-o cu bestialitate.

Telenovela nu se oprește aici. Tatăl fetei omorâte, om politic important, a apelat la serviciile unei grupări criminale, cunoscută sub denumirea de G6 și care este formată din foști polițiști care operează pe cont propriu și care execută inclusiv crime la comandă.

La puțin timp după eveniment, tânărul a fost capturat și executat, întregul episod fiind, de asemenea, trimis prietenilor și cunoscuților cu ajutorul Whatsapp.

Toate filmulețele și întreaga poveste șocantă au fost publicate amazonasnews.com.

Sursa: https://a1.ro/news/extern/filmuletul-socant-care-circula-pe-whatsapp-partida-de-sex-urmata-de-o-crima-imagini-cutremuratoare-interzise-minorilor-id764159.html?utm_source=antena3.ro&utm_campaign=Cross%20Promo&utm_medium=Caseta%20Final%20Articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *