Filosoful Mihai Șora, în Piața Victoriei: ‘Nația mea suferă, vrea dreptate’ – VIDEO

Filosoful Mihai Șora le-a spus protestatarilor din Piața Victoriei că a venit la manifestare pentru a fi alături de nația sa care suferă și care vrea dreptate și că ideea pentru care se militează, fără hoți, este „o decizie bună”.

„Fără hoți e o decizie foarte bună. Sunt cu totul de acord cu ea. Am venit aici ca să fiu alături de nația mea, asta care suferă și vrea dreptate. (…) Copil înseamnă viitorul țării, a te juca cu soarta copilului, înseamnă a te juca cu soarta țării”, a spus filosoful Mihai Șora la protestul din Piața Victoriei, scrie mediafax.ro.

Aproximativ 10.000 protestează, duminică seară, în Piața Victoriei. De asemenea, oamenii prezenți la manifestare au organizat, pentru trei minute, un protest mut.

Oamenii au cântat Imnul Golanilor, Imnul României și pe cel al Europei, în timp ce țineau în aer lanternele telefoanelor.

„Restrictii de trafic: Buzești sensul spre Victoriei, bretea Iancu de Hunedoara sens întrare în Piața Victoriei, Bvd. Aviatorilor sensul spre Piața Victoriei, Kiseleff de la Str. Arhitect Ion Mincu sens spre Piața Victoriei”, au anunțat reprezentanții Brigăzii Rutiere.

Până în prezent, nu au fost înregistrate incidente, însă o persoană a anunțat că și-a pierdut copilul, care a fost adus, la scurt timp, de către un polițist.

Protestul „Cod Roșu de OUG” în fața Palatului Victoriei (via privesc.eu) #live #protest #stiripesurse #piatavictoriei

Protestul „Cod Roșu de OUG” în fața Palatului Victoriei (via privesc.eu)#live #protest #stiripesurse #piatavictoriei

Опубліковано stiripesurse.ro Неділя, 24 червня 2018 р.

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/filosoful-mihai-ora-in-pia-a-victoriei-na-ia-mea-sufera-vrea-dreptate-video_1272949.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.