Finul i-a incendiat mașina nașului de cununie! Motivul este unul halucinant!

Un ieșean a fost condamnat la patru ani de închisoare, după ce a incendiat mașina nașului său de cununie, pe care îl acuză că s-a iubit cu fina, ba, mai mult, i-ar fi fost și pește! Ieșeanul Gabriel Vânachi a venit din Danemarca special pentru răzbunare!

Cum a ajuns în oraș, a umplut un bidon de cinci litri cu benzină, apoi s-a dus la mașina nașului, unde și-a dus planul până la capăt. A stropit mașina cu benzină, apoi a dat foc autoturismului. Mașina a ars în incendiu, la fel ca alte două autoturisme aflate în zonă.

Finul i-a incendiat mașina nașului de cununie acuzat că s-a îndrăgostit de fină

Cazul a ajuns la tribunal, unde nașul și cu finul și-au dat mâna și s-au împăcat. Ultimul dintre ei a fost, însă, condamnat la patru ani de închisoare cu executare pentru răzbunarea pe care a pus-o la cale. Decizia a fost luată acum câteva zile de judecători. Ginerică este cunoscut oamenilor legii locali, după ce a urinat pe mașina poliției, iar ca dovadă a postat pe Facebook o fotografie detaliată a faptei sale.

Sursa: https://stirimondene.fanatik.ro/finul-i-a-incendiat-masina-nasului-de-cununie-motivul-este-unul-halucinant-18166145

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.