Firea nu a aprobat întâlnirea Simonei Halep cu fanii în centru, ci a alungat-o pe scările Arenei Naționale

Simona Halep revine în România cu o cursă Tarom, în jurul orei 16:15 și a cerut ca întâlnirea cu fanii să aibă loc în una din marile piețe ale Capitalei, însă Primaria București nu i-a dat autorizație. „Timpul era scurt pentru aprobări conforme cu legislația, așa că Firea i-a propus Arena Națională”, au explicat pentru GazetaSporturilor surse din cadrul Primăriei București.

Simona Halep a fost astfel trimisă pe Arena Națională, dar nu în interiorul stadionului, ci pe scări. Evenimentul va avea loc cu începere de la ora 20:00 și va dura 30 de minute. Simona le va prezenta fanilor trofeul la intrarea de la tribuna oficială zona VIP.

„Primaria Capitalei, prin Compania Sport pentru toti, in parteneriat cu Federatia Romana de Tenis, organizeaza luni, 11 iunie 2018, ora 20.00, la Arena Nationala, in fata zonei VIP- intrarea oficiala, o ceremonie in cadrul careia Simona Halep, cetatean de onoare al Capitalei, va prezenta romanilor trofeul Roland Garros. Toti cei care vor sa o vada pe marea campioana sunt asteptați la Arena Nationala. Accesul va fi permis prin strazile Maior Coravu, Pierre de Coubertin si Basarabiei. Intrarea este libera”, se arată în comunicatul remis de Primăria București.

Surse din PSD susțin că lui Firea i-a fost frică să nu strângă Simona mai mulți participanți decât a adus partidul-stat din toată țara.

Sursa: https://www.curentul.info/actualitate/firea-nu-a-aprobat-intalnirea-simonei-halep-cu-fanii-in-centru-ci-a-alungat-o-pe-scarile-arenei-nationala/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *