Florin Peste, noi dezvaluiri, dupa ce sora Denisei Raducu l-a acuzat ca vandut piesele: „Dupa tragicul eveniment, Adelina a fost influentata de sotul ei, Malus, care vrea si el un salariu pe luna”

La un an de la moartea Denisei Raducu, Adelina, sora regretatei artiste, a aratat cu degetul spre Florin Peste.
Adelina a marturisit, luni seara, in emisiunea WOWbiz, ca Florin Peste a vandut in jur de 400 de piese ale Denisei, iar familia nu mai are niciun drept asupra lor.

Florin Peste, cel care a lansat-o pe Denisa in muzica, a facut si o declaratie publica pe pagina lui de Facebook.

„Cred ca e momentul sa lamuresc o problema pentru ca vad multi oamenii care se tavalesc in chinuri (au inceput chiar sa blesteme) ca eu chipurile am vandut melodiile Denisei. Pai daca am vadut inseamna ca detineam drepturile pentru ele altfel trebuie sa fiu acuzat pentru furt care e mult mai grav. Din 2003 pana in 2006 am avut o casa de productie HitStudio care detinea drepturile pentru 356 de melodii cu multi solisti printre care si 16 melodii ( 16 nu e egal cu 400 ) cu Denisa. ( Atentie pe acele melodii cantam si eu si Mr Juve si Susanu)

Toate melodiile sunt compuse si orchestrate de mine de Mr Juve Susanu Genove Adi Mihu si Robert . In 2013 am decis sa renunt la muzica si cu aceasta ocazie sa cesionez toate drepturile catre o alta casa de productie. Denisa si impresarul ei Liviu stiau despre tranzactie si nu au avut nimic de obiectat pentru ca stiau cum stau lucrurile si cine detine drepturile pentru acele piese.

Acum dupa tragicul eveniment Adelina influentata de sotul ei Malus care vrea si el un salariu pe luna ( destul de consistent , in jur de 2500 de dolari pe luna ) o trimite pe Adelina la diferite emisiuni (pe un fond emotional )sa spuna ca ei nu pot sa incarce melodii pe canalul Denisei . FALS.

Pot sa incarce dar nu pot monetiza sau mai clar nu pot sa incasese bani.De ce? Pentru ca Denisa detine doar drepturi de interpretare nu drepturi de autor. Drepturile materiale de interpretare sau executie la o piese le pot obtine de la Credidam dar sunt prea putini bani pentru ei si vor si de pe Youtube. Eu am stat de vorba cu ei si le am explicat ca cel mai bine e sa ne intalnim in instanta si atunci vedem cine are dreptate ,nu sa mergem pe la televiziuni sa spunem minciuni si sa santajam emotional ca poate poate o sa cedeze si incasam si noi ceva.

PS . Daca cineva are nelamuriri astept comentarii si o sa raspund punctual la fiecare in parte”, a transmis el.

Sursa: https://www.wowbiz.ro/florin-peste-noi-dezvaluiri-dupa-ce-sora-denisei-raducu-l-a-acuzat-ca-vandut-piesele-dupa-tragicul-eveniment-adelina-a-fost-influentata-de-sotul-ei-malus-care-vrea-si-el-un-salariu-pe-luna-18287259?utm_source=push&utm_medium=pushnotification&utm_campaign=florin-peste-noi-dezvaluiri-dupa-ce-sora-denisei-raducu-l-a-acuzat-ca-vandut-piesele-dupa-tragicul-eveniment-adelina-a-fost-influentata-de-sotul-ei-malus-care-vrea-si-el-un-salariu-pe-luna-18287259

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *