Florin Piersic, MĂRTURII ȘOCANTE despre RELAȚIA cu CÂNTĂREAȚĂ CELEBRĂ: „Am fost într-un AMOR NEBUN. Era dorită de TOȚI“

Cunoscut pentru pasiunea sa fața de teatru, film și nu îl ultimul rând femei frumoase, Florin Piersic a recunoscut de curând că a avut o relaţie cu Angela Similea pe când amândoi erau căsătoriţi.

Conform spuselor actorului, Florin Piersic  şi Angela Similea (71 de ani) au format în anii ’80 cel mai frumos cuplu de pe scenă, iar colaborarea lor a fost dublată de iubire şi de o atracţie, care a născut una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste ale acelor vremuri.

„Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari şi era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă şi dorită de toţi. Era cel mai mare trofeu, cum ar fi Angelina Jolie acum. La început ne şicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai şi pipăiam, pâna ne-am cuplat de tot. A fost o «lipitură» în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere“, a declarat Piersic pentru Wowbiz.ro

Sex-simbol al anilor ‘80, interpreta care a avut o carieră de succes în muzica românească, a fost înconjurată întotdeauna de bărbaţi frumoşi şi la fel de celebri, care s-au luptat pentru inima ei.

Sursa: http://evz.ro/florin-piersic-marturii-angela.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.