Florin Piersic, sărbătorit pe scenă la Constanța. Îndrăgitul actor împlinește azi 82 de ani

Florin Piersic, sărbătorit pe scenă la Constanța, cu o zi înainte de a împlini 82 de ani. Îndrăgitul actor a avut parte de o surpriză, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, unde a jucat în piesa “Străini în noapte”.

Sala de spectacole a fost arhiplină, vineri seara, când oamenii au ocupat până și scările dinre rânduri ca să-l vadă pe Florin Piersic jucând pe scenă. Organizatorii i-au pregătit o supriză marelui actor căruia i-au organizat o petrecere, cu o zi înainte de împlinirea vârstei de 82 de ani, notează Mediafax.ro.

Florin Piersic a primit flori și o plachetă de la primarul Constanței, Decebal Făgădău, iar de la Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a primit o icoană, o biblie şi o carte de rugăciuni.

„Sunteţi un om sensibil şi un om credincios şi în simţirile dumneavoastră Dumnezeu trăieşte. De aceea vreau să trăiţi, nu numai pentru veacul de acum, ci şi pentru veacul viitor fără de sfârşit. La mulţi ani!”, i-a spus Arhiepiscopul Tomisului lui Florin Piersic.

Și Medeea Marinescu i-a urat multă multă sănătate îndrăgitului actor, alături de care joacă în piesa „Străini în noapte” de peste șapte ani.

„Mă gândesc în fiecare an, pentru că de 7 ani joc în acest spectacol, am acest privilegiu, mă gândesc ce să-i urez lui Florin Piersic. Carieră, Slavă Domnului, are, recunoaştere, Slavă Domnului, are, iubire din partea celor care sunt în preajma lui, Slavă Domnului, are, familie, Slavă Domnului, are, bani, Slavă Domnului, nu are, nu e genul lui. Singurul lucru pe care îl pot ura este să îi urez sănătate, sănătate, sănătate şi cât mai multe spectacole, cu mine”, i-a transmis Medeea Marinescu.

În fața sutelor de oameni care l-au aplaudat minute în șir, Florin Piersic a povestit despre urările pe care le-a primit de la prieteni pe parcursul zilei, dar și depsre mesajele la care nu a putut încă răspunde. Cel mai mult l-a emoționat o scrisoare pe care i-a dat-o în culise Medeea Marinescu, partenera sa de scenă.

„Recunosc că în seara asta am fost atât de emoţionat că la un moment dat am vrut să mă opresc şi să-i spun lui Medeea ce fac mai departe, pot să mă opresc să vorbesc cu publicul, că mi-e mai uşor să vorbesc decât să spun piesa asta. (…) Ce vreau să vă spun este că în cabină am primit un cadou de la Medeea, partenera mea din această seară. Am deschis scrisoarea, am citit-o… Erai emoţionată când ai scris-o pentru că nu prea ştii scrie bine! Glumesc, scrii extraordinar! Dar atunci când ai scris asta, ai scris această vedere, cred că ai fost mişcată pentru că ştiu că pe noi doi ne leagă foarte multe lucruri. (…) Îmi scrie aşa: <<dragă florin,=”” am=”” învăţat=”” stând=”” alături=”” de=”” tine=”” ce=”” înseamnă=”” să=”” cultivi=”” şi=”” păstrezi=”” o=”” prietenie.=”” că=”” ea=”” e=”” mai=”” importantă=”” uneori=”” decât=”” orice=”” câştig=”” material=”” doar=”” prieteniile=”” adevărate=”” câştigă=”” bătălia=”” cu=”” timpul.=”” sper=”” ca=”” eu=”” această=”” bătălie=”” pot=”” fiu=”” ani=”” mulţi=”” de-acum=”” înainte.=”” la=”” te=”” iubesc,=”” ne=”” trăieşti,=”” medeea=””>>. Vă asigur că această seară, în sufletul meu, în mintea mea, nu va muri niciodată”, a spus îndrăgitul actor.</dragă>

Potrivit sursei citate, în piesa „Străini în noapte”, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în floarea vârstei care, după o noapte petrecută într-un bar, este condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasă şi tânără. Ea ştie cine este el şi tocmai de aceea şi-a propus să-l însoţească în apartamentul lui, iar el este cel care află în acea seară un lucru care îi va schimba viaţa.

Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/florin-piersic-sarbatorit-pe-scena-la-constanta-2122219

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.