Florin Salam iese la atac, în scandalul „comorii” confiscate de americani! Decizie de ultimă oră

Florin Salam vrea să-și recupereze cei 100.000 de dolari care i-au fost confiscați pe aeroportul JFK din New York după un concert susținut într-un local din SUA.

La un an după ce americanii i-au confiscat „șpaga” încasată la un concert susținut într-un local frecventat de români, Salam încearcă să-și ia banii înapoi. Potrivit unor surse din anturajul celebrului interpret de manele, acesta ar fi angajat un avocat prin intermediul căruia ar fi făcut demersuri la Ambasada SUA la București. Sursele citate au dezvăluit, pentru spynews.ro, că Florin Salam ar fi trimis la ambasadă documente care dovedesc faptul că banii ar fi fost încasați în mod corect, chiar dacă, pe aeroport, nu a putut face dovada provenienței acestora.

În aceste condiții, artistul speră să-i înduplece pe americani să-i dea înapoi valuta încasată pe dedicații. Concertul fusese organizat de o femeie de origine română care deține un local în New York. Vameșii americani care au ridicat banii manelistului au anunțat atunci și procuratura, care a întocmit un dosar penal pentru a se stabili precis proveninența banilor.

Sursa; https://spynews.ro/actualitate/florin-salam-iese-la-atac-in-scandalul-comorii-confiscate-de-americani-decizie-de-ultima-ora-160620.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.