Florin Salam, speriat de moarte! Este ameninţat încontinuu: „După 20 de ani, m-am hotărât să spun acest subiect”

Florin Salam spune că este amenințat și simte că familia lui este în mare pericol! Din cauza cui, dar mai ales ce are de gând să facă Florin Salam, tocmai pentru a-i porteja pe cei dragi, a povestit chiar el. Să-l ascultăm.

Anii de muncă şi nopţile de cântări, fără număr, se pare că nu i-ar fi adus lui Florin Salam doar o căruţă de bani, ci şi multe probleme serioase şi cât se poate de… Periculoase! Artistul spune că ar fi fost ameninţat, de oameni cu greutate, care i-ar fi cerut, ani la rândul, o mare parte din miile de euro pe care el le câştiga, din cântat. Aşa că, Florin Salam s-ar fi apucat să cânte şi pe la… Parchet, acolo unde i-ar fi denunţat pe cei care l-ar fi prins între două uşi.

Florin Salam se pare că a ajuns la capătul puterilor, iar teama că familia lui ar putea să păţească ceva, l-ar fi determinat să pună piciorul în prag şi să apeleze la ajutorul autorităţilor.

„Îmi umblă psihic, mental şi ameninţări, una, alta. Mă feresc să păţească ceva fraţii, copiii. După 20 de ani, m-am hotărât să spun acest subiect, despre nişte oameni care nu-ţi dau voie să-ţi faci meseria. Nu o să dau nume, pentru că mai am câteva zile până mă apuc de cântat. Sunt de mai mult timp problemele astea, dar am greşit lăsând aşa situaţia. Aş vrea să cred că ţara asta nu e fără stăpân. Şi, până la urmă urmei nu pot să muncesc şi să-mi câştig pâinea muncind corect, atunci ce ar trebui să facă?”, a spus Florin Salam, conform „Acces Direct”.

Cântăreţul de manele şi-a angajat deja şi un avocat care să se ocupe de situaţia în care se pare că a ajuns.

„Vorbim despre nişte fapte foarte serioase. Vorbim despre constituire de grup infracţional organizat, fapte foarte grave pe care organele statului sunt chemate să le investigheze”, a spus avocatul.

Sursa: http://spynews.ro/monden/video-florin-salam-speriat-de-moarte-este-amenintat-incontinuu-dupa-20-de-ani-mam-hotarat-sa-spun-acest-subiect-157783.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.