FOTO / Accident mortal pe o şosea din Botoşani! Un bărbat în vârstă de 57 de ani s-a izbit frontal de un camion

Un accident foarte grav s-a petrecut în urmă cu puţin timp pe o şosea din Botoşani. Un bărbat în vârstă de 57 de ani s-a izbit frontal cu autoturismul pe care îl conducea de un camion.

UPDATE ora 12:40: Detalii sfâşietoare ies la iveală despre Liviu Roşu. Bărbatul şi-ar fi luat rămas bun de la soţie cu doar câteva minute înainte de accident. Femeia se afla într-un alt autoturism, mai în spate, şi a văzut momentul impactului. Potrivit botosaneanul.ro, Liviu Roşu era în stadiu terminal, suferind de o boală incurabilă. La căpătâiul mortului, un asistent de pe SMURD a fost cel care a aprins o lumânare.

Ştire iniţială:

Liviu Roşu, un bărbat în vârstă de 57 de ani, care se afla la volanul autoturismului. Medicii de pe ambulanţa SMURD ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Autoturismul condus de bărbat a pătruns pe contrasens din motive momentan necunoscute şi a lovit în plin camionul care circula regulamentar.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/foto-accident-mortal-pe-o-sosea-din-botosani-un-barbat-in-varsta-de-57-de-ani-sa-izbit-frontal-de-un-camion-166548.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *