FOTO / Copil de 7 ani, sugrumat de bona care îl îngrijise de la 2 ani. Cutremurător cum a fost găsit micuțul

Un băiețel de 7 ani ar fi fost strangulat chiar de bona care îl îngrijise timp de 5 ani de zile, scrie Observator. Copilul a fost găsit mort în cada locuinței bonei, chiar de tatăl său. Cumplitul incident s-a produs sâmbătă, în localitatea Künzelsau, Baden-Württemberg, din Germania.

Autoritățile investighează moartea unui copil în vârstă de 7 ani, găsit mort în cadă, cu vânătăi în jurul gâtului. Descoperirea a fost făcută de tatăl băiețelului, care a fost nevoit să împrumute o cheie de rezervă de la vecini pentru a intra în casă.

Din primele informații, părinții l-au lăsat pe copil la locuința bonei de 69 de ani cu o seară înainte. Atunci când au venit să-l ia pe micuț, nu au primit niciun răspuns, ceea ce a ridicat suspiciuni.

Poliția a arestat-o pe bonă pe loc și a deschis o anchetă pentru a determina cauzele exacte care au dus la comiterea teribilului gest. Surse din interiorul investigației au dezvăluit că băiatul era deja mort în momentul în care a fost așezat în cadă.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/foto-copil-de-7-ani-sugrumat-de-bona-care-il-ingrijise-de-la-2-ani-cutremurator-cum-a-fost-gasit-micutul-164087.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.