FOTO / El este cel mai ghinionist turist din lume! A fost rănit de rechin, mușcat de cap de urs și atacat de un șarpe veninos

Dacă ar exista un premiu pentru cel mai ghinionist turist din lume, acest bărbat ar fi câștigător detașat. Tânărul originar din Colorado este, în mod miraculos, încă în viață, după ce a supraviețuit unor incidente de-a dreptul năucitoare.

Dylan McWilliams, în vârstă de 20 de ani, a reușit să treacă peste atacul unui rechin, care l-a mușcat de gamba dreaptă. Tânărul se afla în vacanță în Hawaii, când s-a răsturnat cu placa desurfing.

„La început, m-am panicat. Nu știam dacă mi-am pierdut jumătate de picior sau ce s-a întâmplat,” a declarat McWilliams, pentru Honolulu Star-Advertiser.

În mod halucinant, nu este prima sa experiență de acest fel. Americanul a scăpat ca prin urechile acului atunci când, anul trecut, un urs l-a mușcat de cap, în timp ce dormea într-o tabără în munți. Și mai și, în urmă cu trei ani a fost mușcat și de un șarpe cu clopoței, în timp ce făcea un traseu în Moab.

Deși a trecut prin atâtea pățanii, McWilliams declară că nimic nu îi va stinge pasiunea pentru natură.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/el-este-cel-mai-ghinionist-turist-din-lume-a-fost-ranit-de-rechin-muscat-de-cap-de-urs-si-atacat-de-un-sarpe-veninos-163387.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.