FOTO / Familie din Piatra Neamț, scoasă cu mortul din biserică, în timpul slujbei de înmormântare. Incredibil care este motivul!

O familie îndurerată din Piatra Neamț a avut parte de momente extrem de neplăcute, chiar în timpul slubjei de înmormântare. Cei prezenți au fost scoși din biserică, cu tot cu mort, pentru a se face curățenie în lăcașul de cult.

Scenele năucitoare s-au petrecut la biserica Sfântul Gheorghe din Piatra Neamț, scrie olt-alert.ro. La 20 de minute de la începutul slujbei de înmormântare, preotul a cerut ca sicriul să fie scos, împreună cu rudele îndoliate.

Explicația este că luni, pe 16 aprilie, urmează ca biserica să fie vizitată de Înaltpreasfințitul Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, iar totul trebuia să fie pus la punct. Din nefericire, firma de curățenie a ajuns chiar în timpul slujbei de înmormântare.

Rudelor li s-a zis că slujba va continua la ora 11. Temându-se că înmormântarea ar putea fi anulată cu totul, oamenii s-au conformat și au așteptat ca firma de curățenie să-și termine treaba.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/foto-familie-din-piatra-neamt-scoasa-cu-mortul-din-biserica-in-timpul-slujbei-de-inmormantare-incredibil-care-este-motivul-162491.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.