FOTO HOT / Actrița Phoebe Price, în fundul gol pe stradă. Și-a plimbat patrupedul în cea mai indecentă ținută

Actrița Phoebe Price nu încetează să-și uimească fanii. Dacă unii îi consideră gesturile sexy și de-a dreptul provocatoare, alții o critică dur, considerând că exagerează, iar ceea ce face deja întrece orice limită a decenței.

Ultima apariție a actriței a dat peste cap imaginația bărbaților. Și nu-i de mirare, pentru că deja ne-am obișnuit cu atitudinea ei excentrică și cu ținutele sale provocatoare și ieșite din comun.

Cu o rochie vaporoasă, Phoebe Price a ieșit la plimbare cu patrupedul său, însă a uitat un detaliu important, și anume vântul puternic, ce îi ridica rochița și lăsa totul la vedere.

Cu toate acestea Phoebe nu a părut deloc deranjată și și-a lăsat fundul la vedere, în toată splendoarea lui, în plină stradă.

Actrița nu era, însă, singură, ci în compania unei prietene la fel de sexy, Sophia Vegas.Cele două nu s-au ascuns deloc de paparazzi și, mai mult de atât, le-au oferit „totul pe tavă”.

Phoebe Price s-a născut pe 27 septembrie 1972 în statul american Alabama. „Frenchy Mafia”, „Roberto”, „Mercy for Angels” şi „Broken Blood” sunt doar patru dintre filmele în care a jucat.

Sursa: https://spynews.ro/monden/foto-hot-actrita-phoebe-price-in-fundul-gol-pe-strada-sia-plimbat-patrupedul-in-cea-mai-indecenta-tinuta-164373.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.